Ma igazán hajtós napunk van!

Béla reggel 8-ra ment a Garden Expora, ahol kiállítunk. Este ugyan összerakták nagyjából a standot, de reggel még finomítani kellett rajta. A Garden Girl termékek, amelyekkel megjelenünk a David Austin rózsák mellett, tegnap délután érkeztek meg a Szabadkikötőbe, ahonnan még el kellett őket juttatni a kiállításra. A lényeg, hogy a sok izgalom után végül minden rendben: kiállítási anyagunk van, a standunk elkészült, kollégáink ott mosolyognak... Éljen!

Közben a faisibe érkezett reggel egy kamion csupa szépséggel. A maradék kollégáink a kamiont pakolták, miközben vevők is szép számmal vannak (szerencsére!!!). A lényeg, hogy a kamion elment, az áru beárazva, minden rendben... Éljen!!!

 

Délutáni programként (hogy azért nehogy unatkozzunk) Bélát meghívták az MTV-be a Megoldások Magazinjába, ahol pár percben fogja bemutatni egy napos és egy árnyékos terasz beültetési lehetőségeit. Ehhez össze kellett szedni a növényeket, ládákat - úgy, hogy közben Bélának percenként (de tényleg!) csörrent meg a telefonja, miközben felvette, próbált instrukciókat adni a növényeket elhelyező kollégáknak, és megpróbált még egy-két vevőt is kiszolgálni. Nem volt egyszerű... de a lényeg, hogy az anyag összeállt és most várjuk a taxit, ami majd elszállítja a tv-be. ÉLjen!!!

 

Egyszóval minden szép és jó és annyira gyönyörű idő van! Szép az élet!